Uncategorized

7 Days to Die: Több mint 10 év után lép ki a korai hozzáférésből a népszerű zombis túlélőjáték

7 Days to Die: Több mint 10 év után lép ki a korai hozzáférésből a népszerű zombis túlélőjáték

Lassan, de biztosan célba értek a csoszogó zombik.

A 2010-es évek első felében nagyon divatosak voltak a Steamen a zombis túlélőjátékok, akkoriban indult útjára például a DayZ, a Project Zomboid és az H1Z1 is. 2013 decemberében vált elérhetővé a 7 Days to Die korai hozzáférésű változata, ami roppant népszerűnek bizonyult, több mint 16 milliót eladtak belőle, de olyan lassan haladtak vele a fejlesztők az 1.0 felé, hogy mára meg is feledkeztünk róla. Ám a fejlesztő The Fun Pimps most bejelentette, hogy készülhetünk a teljes verzió megjelenésére.

A stúdió társalapítója, Richard Huenink jelentette be egy videóban és a honlapjukon, a 7 Days to Die idén júniusban fog kilépni a korai hozzáférésből. Az 1.0 frissítés sok újdonságot hoz magával, például megváltozik a zombitrancsírozó rendszer és a járművek kinézete, többféle élőhalott lesz, fejlődik a kontrollertámogatás és egy új “kihívásrendszer” kerül a játékba. De még ezt követően sem végeznek a játékkal, egy road map szerint egészen 2025 végéig érkeznek a további frissítések. Lesznek például banditák és új küldetések, átdolgozzák az időjárásrendszert, és kapunk történetmesélős játékmódot.

A 1.0 érkezéskor meg fog emelkedni a játék ára, minden platformon 45 dollárba (és euróba?) fog kerülni. Viszont holnaptól kezdve egészen április 29-ig le lesz árazva a játék 76%-kal (most 23 euró a Steamen), vagyis még lehetőségünk lesz olcsóbban beszerezni.

A 7 Days to Die 2016-ban már Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelent, ám ahogy azt korábban bejelentették, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is érkezni fog a teljes verzió. Ezeken a platformokon valamikor júliustól kezdve lesz elérhető.

A 7 Days to Die egy nyílt világú túlélőjáték egy jó nagy, 100 négyzetkilométeres pályával. Sok mindent csinálni lehet benne, így építkezni, barkácsolni, küldetéseket teljesíteni, bányászni és növényeket termelni, mindezt pedig kooperatívan is élvezni lehet.

Forrás: ign.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »