Uncategorized

Megjelent a 14 éves magyar srác online shooter játéka, a Warbyte: Operation Falcon

Megjelent a 14 éves magyar srác online shooter játéka, a Warbyte: Operation Falcon

Most 30 százalékos kedvezménnyel vehetsz meg a Steamen egy online PvP shooter játékot, amit egy 14 éves magyar srác egyedül készített.

Egy magyar srác nagy fába vágta a fejszéjét, saját játékot akart készíteni. Alig 10 évesen el is kezdte a fejlesztést, és most, amikor hamarosan 15 lesz, úgy tűnik, eljutott a megjelenéshez is. A Steamen 2024. március 7-én jelent meg a Warbyte: Operation Falcon, ami most kedvezményesen lehet a tiéd. Igen, mára már ott tartunk, hogy a programozás szinte mindennapos lesz a fiatalok körében, amivel persze nincs is semmi baj, sőt! Így is ki tudják fejezni magukat és fantasztikus dolgokat tudnak alkotni. Akárhogy is, az hogy egy 14 éves fiatal arra szánja a szabadidejét, hogy játékot készítsen, amivel szeretné összehozni az embereket online, mindenképp elismerésre méltó.

Íme a Warbyte: Operation Falcon.

A cél egy multiplayer FPS volt, ami Unity alatt fut. A készítőt persze nagyban inspirálta a Call of Duty, a Half Life és a Portal, amit érezni is lehet a játékon. Fontos megjegyezni, hogy a játék sok-sok kész elemből készült, és természetesen mesterséges intelligencia által készített tartalom is van benne, de ne felejtsük el, hogy készítője egy tizenéves fejlesztő.

Miről szól a játék?

A játékban természetesen lövöldözni kell, egy háborúba csöppenünk, ahol online PvP-ben találjuk magunkat, akár Team Deathmatch, Gun Game vagy Zombie Co-op játékmódokban. A Warbyte most 30 százalékos kedvezménnyel érhető el, 6,78 euróért, ami nagyjából 2700 forint.

Gépigény

  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Op. rendszer *: Windows 7
  • Processzor: Intel Core i3
  • Memória: 4 GB RAM
  • Grafika: Nvidia GTX 950
  • Tárhely: 8 GB szabad hely

A Reddit posztokból egyébként az is kiderült, hogy nincs egyedül a terveivel: több tizenéves felhasználó jelezte, hogy szintén foglalkozik szabadidejében játékfejlesztéssel. Reméljük, egyre több magyar játék is készül. Neked hogy tetszik?

Forrás: Leet.hu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »