Movie

Végre jön az új Mad Max film: pokolian látványos előzetesen a Furiosa

Végre jön az új Mad Max film: pokolian látványos előzetesen a Furiosa

2023.12.01. – George Miller rendező a 2015-ös Mad Max: Fury Road után azt mondta, pihen egy kicsit a folytatás előtt, mert nagyon fárasztó forgatás volt. Megadta a módját a lazsálásnak, mert éppen kilenc évig tartott, mire elkészült az új Mad Max film, de végre ez a nap is eljött – az első előzetessel egyetemben!

A Warner Bros. nemrég tette közzé a Furiosa trailerét, ami rögtön 2,5 perces, és tele van mocskos mennyiségű homokkal, vasszörnnyel, meg lángoló járművel. Perzselő apokalipszis ez, ami elmeséli az első filmben Charlize Theron által megismert Furiosa előzménytörténetét. A fiatal amazont Anya Taylor-Joy (A boszorkány, A vezércsel, A menü), ellenlábasát, Dementust pedig Chris Hemsworth (Bosszúállók filmek) alakítja, láthatóan rendkívüli élvezettel.

Ez az előzményfilm a Miller-féle Mad Max ötödik mozija, amihez a brazíliai Comic-Conon mutatták be az első, hosszú előzetest – a rendező mellett Taylor-Joy és Hemsworth közreműködésével. A filmesek a címet (Furiosa: A Mad Max Saga) és a premierdátumot is ekkor hozták nyilvánosságra, majd egy pódiumbeszélgetésen árulkodtak a történetről.

A Furiosa: A Mad Max Saga 2024 május 24-én robban be a mozikba, IMAX kópiákon is, szóval alaposan ki lehet élvezni a nem mindennapi látványvilágot, ami ezt a franchise-t jellemzi.

Ollózva: Leet.hu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »