Uncategorized

Titan Quest2

Titan Quest2

Lenyűgöző trailerrel mutatkozott be a Titan Quest 2, ami az Unreal Engine 5 erejével kelti életre a görög mitológiát

A THQ Nordic friss prezentációjának egyik legnagyobb durranása a Titan Quest 2 bejelentése volt, amit a magyar Digic Pictures látványos előzetesével mutattak be nekünk. Elődjéhez hasonlóan az új epizód ugyancsak egy klasszikus ARPG, amit a német Grimlore Games fejleszt. Ők hozták el nekünk a SpellForce 3-at is.

A második részt újfent a klasszikus görög mitológia inspirálta: a sztori szerint Nemeszisz, a megtorlás istennője elszabadul, és a végzet szálait megrontva megbüntet mindenkit, aki ellenáll neki. Így hát ismét ránk vár a feladat, hogy fegyvert ragadjunk, és odasózzunk a rosszalkodó istennőnek, valamint csatlósainak. Ezt egyedül és kooperatívan szintén megtehetjük, sőt még online PvP is lesz.

Rugalmas karakterrendszerrel támad a Titan Quest 2, ami azt jelenti, hogy hősünket két külön szakértelem kombinálásával alkothatjuk meg, vagyis olyan lesz, mintha egyszerre két kasztunk lenne. Ugyanakkor ellenfeleink szintén ravaszak, frakciókba tömörülhetnek, és közösen munkálkodva kombinálhatják képességeiket ellenünk.

Érdekesség még, hogy a fejlesztők ígérete szerint minden egyes loot számítani fog, és még a legegyszerűbb dárdából is legendás fegyvert faraghatunk a megfelelő fejlesztésekkel. Hab a tortán a gyönyörű, kézzel készített világ, aminek titkait akár hátasunkon ülve is felfedezhetjük, miközben a látványról az Unreal Engine 5 újgenerációs motorja gondoskodik.

Pontos megjelenési dátuma egyelőre nincs a Titan Quest 2-nek, viszont már tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra készül.

Forrás: IGN hungary

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »