Uncategorized

Akciófigyelő | Közel 40.000 forint értékű ajándékokat osztogat az Epic Games

Akciófigyelő | Közel 40.000 forint értékű ajándékokat osztogat az Epic Games

Az Epic Games a héten roppant értékes ajándékokkal kedveskedik a játékosoknak.

Bár mostanság a Steamen is dúskálunk az ingyenesen játszható címekben – főleg most, hogy elindult az idei Next Fest, de a PC-s játékosoknak mindenképp érdemes figyelnie az Epic Games Store hetente váltakozó ajándékozásait, hiszen számtalanszor csaphatunk le igazán remek és értékes játékokra teljesen ingyen.

Az elmúlt héten például az egyik legjobb metroidvaniát, a Guacamalee! két részét vágták a játékosok után, amit egészen a mai napig, június 22-ig lehetett a játéktárakhoz adogatni. Ahogyan pedig már megszokhattuk, délután 5-kor újabb remek lootok váltják őket, és most sem nagyon van okunk a panaszra.

Az egyik ajándék ugyanis a jellemzően 5000 forintért árult theHunter: Call of the Wild, ami páratlan szabadságban és látványban mutatja be a vadászok és vadőrzők munkáját. A szimulátorszerű teljesen nyílt világban egészen fantasztikus részletességben alkották újra a vadrezervátumokat, melyeket egyedül vagy akár a haverokkal együtt is felfedezhetünk. De nem csak a természetet sikerült szuperrealisztikusan digitalizálni, hanem a különféle állatokat is, melyek félelmetesen hasonlóan viselkednek, mint az élő rokonaik.

De nem ez az egyetlen, amivel az Epic a héten kedveskedik. Az alapvetően ingyenes D&D világában játszódó Idle Champions of the Forgotten Realms stratégiához kapunk némi játékbeli extrát: aki a héten az EGS-en keresztül indítja el a játékot, az ajándékul kapja a 35.000 forint értékű Wulfgar’s Legends of Renown csomagot, amiben 5 hős, exkluzív skin, és egy csomó már kinyitható loot üti a markunk.

Az ingyen szajrét tehát június 22-től egészen június 29-ig lehet a játéktárakhoz adogatni az Epic Games oldalán.

Forrás: Leet.hu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »