Uncategorized

Ez a videójáték úgy néz ki, mint a valóság

Ez a videójáték úgy néz ki, mint a valóság

Előzetest kapott az Unrecord című videójáték, amelynek grafikája megtévesztésig hasonlít a valósághoz – írja a PCGamer. Az alkotás egy taktikai lövölde lesz, amelyben nem csak az akcióé lesz a főszerep: az ígéretek szerint különösen nagy hangsúlyt kap majd a komplex dialógusokkal és kemény morális dilemmákkal tarkított, csavaros történet.

Az innovatív fejlesztésekkel és egyedi célzási rendszerrel felszerelt játékban egy rendőrtiszt testkamerájának halszem optikáján keresztül láthatjuk a rendkívül realisztikus világot.

A Unrecordot nemcsak bámulatos grafikája teszi nagyon élethűvé, hanem az olyan részletek is, minthogy a legtöbb belső nézetes lövöldözős játékkal ellentétben karakterünk keze a kamerától függetlenül mozog, akárcsak egy valódi testkamerás felvételen. Szintén jó húzás volt a fejlesztőktől, hogy a játékban található valamennyi karakter fejét kikockázták, csakúgy mint ahogy a valóságban is cenzúrázzák a nyilvánosságra hozott rendőrségi felvételeken a rajtuk szereplő emberek arcát.

Forrás: 24.hu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »