General NewsUncategorized

Minden, amit a Star Wars Celebration során bejelentettek

Minden, amit a Star Wars Celebration során bejelentettek

Lezajlott az éves Star Wars rendezvény, amely azonban nem csak a messzi-messzi galaxisba repített el minket.(Puliwood.hu beszámolója)

A Star Wars Celebration elnevezésű rendezvény, két év szünet után tért vissza ismét, hogy rengeteg információt kapjunk az elkövetkezendő időszak alkotásairól. Ugyan a Star Wars körül forog ilyenkor minden, mégsem a messzi-messzi galaxisból érkeztek csak friss bejelentések, hiszen a Disney alá rengeteg projekt tartozik, így néhány másik címnek is figyelmet szenteltek. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes egy helyre összegyűjteni mindent, amit a rendezvény során bejelentettek, vágjunk is bele!

Nézzük hát tételesen, hogy miről szólt az idei Star Wars Celebration: 

Megkaptuk a Star Wars: Andor első előzetesét, amely egyben a premier dátumát is leleplezte. A Disney+-ra érkező sorozat – melyben a Diego Luna által megformált Cassian Andorral találkozhatunk a főszerepben -, 2022. augusztus 31-én kerül bemutatásra. A történet öt évvel a Zsivány Egyes előtt játszódik, és azt is megerősítették, hogy az évad 12 epizódból áll, és már készül a második is, amely további 12 részt tartalmaz majd.

Bejelentettek egy teljesen új szériát Star Wars: Skeleton Crew címen Jude Law főszereplésével, amely a leírás szerint egy 1980-as évekbeli coming-of-age űrkalandot ígér. A történet A Jedi visszatér után játszódik majd, és beleillik a The Mandalorian és az Ahsoka idővonalába. A premier 2023-ban lesz.

És ha már The Mandalorian: kiderült, hogy mikor folytatódik Din Djarin és Grogu története. A 3. évad valamikor 2023 februárjában tér vissza a Disney+-ra. Ezen felül a rendezvényre kilátogatók kaptak egy exkluzív kedvcsinálót is, ez azonban még nem került ki a netre.

Előzetest kapott a Star Wars: The Bad Batch 2. évada, amely mint kiderült, 2022 őszén folytatódik. Az első évadról szóló kritikánkat itt olvashatjátok el.

Visszatér az anime tematikájú sorozat, a Star Wars: Visions is, amely 2023 tavaszán kapja meg a második etapját.

Befutott az első hivatalos kép az Indiana Jones 5-ből is, amelyet James Mangold rendez, és Harrison Ford mellett feltűnik Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas, illetve Mads Mikkelsen. A premier 2023-ban várható.

Bejelentésre került egy animációs antológiasorozat Star Wars: Tales of the Jedi néven. A 6 részes sorozat idén ősszel érkezik a Disney+-ra, melyben fontos szerepet kap Ahsoka, Dooku gróf, valamint Qui-Gon Jinn is, akinek hangját Liam Neeson kölcsönzi majd.

Sorozat formájában kap folytatást az 1988-ban bemutatott fantasy kalandfilm, a Willow, amelyhez meg is kaptuk az első előzetest. A történet 20 évvel a film után veszi fel a vonalat, és visszatér benne Warwick Davis, mint a címszereplő. A premier november 30-án lesz a Disney+-on.

Star Wars: Young Jedi Adventures címmel újabb animációs sorozatot jelentett be a Disney.

A Marvel egy új képregényszériában mesél nekünk Yoda mesterről

Kiderült, ki alakítja Sabine Wrent a Star Wars: Ahsoka sorozatban: Natasha Lio Bordizzo (A kukkolók, Talpig fegyverben). 

Újabb LEGO Star Wars animációs film érkezik, egy halom kockásított ismerős visszatér a LEGO Star Wars: Summer Vacationben

Ugyan videojátékos hír, de kiderült az is, hogy mikor érkezik a Star Wars Jedi: Surviror, a Fallen Order folytatása, amelynek főszereplője továbbra is a Cameron Monaghan által megformált Cal Kestis. 

Forrás: Puliwood.hu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »